Lasse Vangstein

Denne drakta er flott, den er individuelt signert, dvs en mann på drakta, og den har historie. Laget heter: Lincoln Railsplitters og spilleren heter Lasse Vangstein. Drakta er fra 1996.
Laget er fra Abraham Lincoln High School i Des Moines, Iowa, USA.  
 
Det var i 96-sesongen hvor Mr. Vangstein herjet på de Amerikanske slettene. Lasse var en spillertype ala Diego Armando blandet med Keegan og en liten dråpe Jan Mølby.
 Den gode mann kan du se hver uke på  på en herlig web-tv-kanal og de kjører ofte reportasjer om eks. proffer fra England Klick for superTV . Jeg fikk drakten på en slik sending.

Jeg er i Danmark og savner Lasse sitt miljø, men aller mest mulighten for å sitte ved hans elv. Den heter Tisleia og Vangstein & Co har laget et herlig stykke internett om denne oasen for fluefiskere. Hvis du også liker å kaste en flue 1000.000. ganger over skuldra for å fange 1. ørret så må du klikke Tisleia en superelv

PS! Jeg har fanget flere drakter i Danmark og sykkelveien går videre på kryss mot Cape Town.

PS! Dette er en fotballreise med innganger mot land, kultur og agurknyheter. Det er her jeg lurer deg inn på den viktige siden; www.nrc.no  – Vi skal lage ett symbol for å få fokus på deres arbeid. Følg gjerne på www.twitter.com/heidenstrom