Sportstrackin av Bjørn Heidenstrøm

Min nye brasilianske kompis og jeg har trent sammen i dag. Han tok på seg kortbukser og en silkeskjorte mens jeg tok på meg ullundertøy, en diger jakke, samt skjerf, lue og votter.

Han lå på imponerende 27 km/t mens jeg hadde knapt 6 km/t.

Han syklet ut i Brasil og jeg kan følge hele ruta, farten, høyden, og se bildene fra løypa. Han kan titte inn på mine kuldegrader og en liten fototur jeg hadde med kakao halvvegs.  Jeg klikker inn og synes hans palmer og grønne åser er stilig og det ser ut som mine snøkledde granklær er like populære når de samler seg rundt hans kaffebord i Sao Paulo. Ekstrabonusen er at jeg har en lokalekspert og mulig kontaktpunkt til VM i Braaaaaaazzzzil (2014)

På bildet over har jeg tatt hans tur oppe til venstre mens min tur er oppe til høyre. Kun ett lite tips om en greie du bør prøve enten du rusler rolig rundt på egen stier eller puster og peser langs konkurranseløypa. Spor turen og del den. Det er stilig og det er alltid en som får lyst til å prøve løypa enten den er kort og rolig eller lang og pesende.

Systemet jeg bruker er www.sports-tracker.com og er spesialsnekret for Nokia. Alle konkurrenter har likelydende og en kompis i Vålerengaland (Mr Brattfoss) melder følgende om sin ”app’s”:

”Jeg bruker Edmondo, fint for trimmere. Jeg sjekka i dag tidlig, at jeg hadde brukt 4 timer mellom 3 puber her på Carl Berners i går kveld. Med gjennomsnittsfart på 1 time pr 33,6 meter”

Og hvis Mr Brattefoss  nå tar noen bilder som blir gps tagget  under turen (med navn på pubene) så har vi fått inn følgende turfangst i helgen:

a)      En Brasiliansk sykkeltur på 14 mil som du sykler på ca 4,5 timer hvis du har lyst til å puste & svette mye

b)      Min foto & skitur opp til kakao på Stikkvannshytta som tar ca 1 time hvis du bruker Blå Swix og har gode ski

c)       En hyggelig Pubtur rundt Carl Berner som tar 4 timer (men der mangler vi navn og foto av pubene) (m.a.o; Brattfoss må ut på ny tur) 

Norge på langs starter 17 mai med min sykkel og alt skal spores. Jeg skal dele alt og håper du følger sporet og deler dine steder…

Som tidligere nevnt; tøffe premier og fete gaver!

Bjørn, @heidenstrom på Twitter og mine spor fra sykkel, ski, kajakk og truger finner du her

Fine plasser og fotos som gps tagger for deg legger jeg ut her