Knekker over på litt engelsk (på vei till nye språk…)

The Shirt og kampanjen ”Forget me not” har hatt kanondager i Sverige. Jeg sitter på fergen til Helsinki og er pakket med inntrykk. Teltplass ved hull 4 tok seg raskt opp. Karlstad ga en liten haik (Takk Ulf!),  Ørebro SK lånte bort en feltseng (takk Peter!), og Køping FF høynet med ekte seng (takk Tord!) og så kom jeg til min ”polare” Mats og der startet magien (lager en statue av deg!).

Det tok 20 minutter hos skreddersydde events før  jeg var hos selveste super-Bosse  (DIF) og dagen etterpå var jeg hos en ny svensk helt i Micke (Direktør i Hammarby).  Fotballheltene stilte opp på en koseprat, og tok opp mobilen og fortalte sine venner i Svensk fotball at trøyer måtte sendes…

Suveren jobbing fra Sveavegen og  Mats sin varme mobil   – og via det så ser jeg at vi er vi har fått  langt over 100 draker som sendes inn.  Mats har tryllet og imponert med ett nettverk som ser visjonen og bidrar til at ”fotballfolket henger sammen og ikke glemmer de små”.

Vi har 9-10 måndere igjen! – Sett gas nu Sverige!

Trøyer fra Sverige kan sendes til kompis Mats i www.tailorevents.com (base camp 2) eller rett til base camp 1 som er The Shirt, Haugenbakken 12 B, 3475 Sætre, Norway.

Vi gjør dette for www.nrc.no