Flotte samtalepartnere langs veien!

Har fått melding om at det ligger  banner på førstesiden av min nydelige eksponeringspartner www.nettavisen.no og med ”Swedish Hot Babes”  er jobben i gang med å sprite opp overskriftene. Dette er  klassisk  ”fisking” av lesere og det blir vel mer lek med ord i løpet av turen.  

I dag er staden Ørebro og ”bits an bytes er på min side”:

Det vil si litt nettilgang og publisering, samt twitter og MMS-youtube-snutter via mobilen som gir en logg til siden.

Får tid til å redigere litt video, men det blir råkutting samtidig som jeg lagrer filer for fin-redigering i løpet av turen.  Jeg får ut en video av klatring og hopp fra Teamkraft i løpet av døgnet og har en superbest prat med sjefen i Deltapolitiet som blir kongebra! (mener syklisten..)

På fotosiden følger jeg Thomas B S (VIF Media) sitt råd til fotoamatører og tar derfor 1000 bilder langs tråkket hvor en av hver tusen kan brukes (bra metode!).  Får også juster med gratisprogrammet i Picasa  og  mater inn via Flickr (theshirtno heter gruppen)

Deling er det beste av alt og jeg håper du legger inn til dine bilder fra fotballaget ditt eller deler  erfaringer fra land og steder. Bruk kommentarfeltet, meld deg på facebookgruppen (”The Shirt forget me not”)  eller henger deg på Twitter.

PS! Har du en kompis som kjører langtransport fra Finnland til St Petersburg så må du gi et hint om haikeønsker. Tror det kan bli en lang etappe i dom Finska skogarna… Men først er det 7-9 mil mot Vasterås (håper å møte Stockholm city på fredagen)

Til slutt; få laget ditt til å sende in drakta,  og bruk 2 min på www.nrc.no . Kjøp en ” Forglem meg ei” av en gjeng som trenger det!