Test nr 1 av Norge til Sør Afrika på en time (bilde; spicheren.no

Da er det testet og kjørt. Ideen om å sykle fra Norge til Sør Afrika på en time er utført. Klassen smilte og klappet når de gikk av spinningsyklene. Svette, smilende, og med røde kinn og lovord på test nr 1 av tråkking gjennom 35 land på 60 minutter lover bra.

Treningsstudioet var flott og utales ”Spikær’n” hvis du er fra Øst, mens Taxisjaføren fra stedet og utalte en myk og litt lang dobbelt  ”ii” med nesten umerkelig ”g” og ”pitteliten  fløyel på ”r” og da ble det; ”javell ska du te Spiigeren”. Med andre ord jeg har vært i Kristiansand.

 35 land på en time:

Hadde den ideen for en tid tilbake og det er fortsatt en liten veg til multimedieshowet til  U2 og Bono, men med utvalgte bilder, kart og videos ble det en grei start. Vi kom oss over slettene i Russland, fjellene etter Roma, og varm jungel i Tanzania. Spicheren Lene var spinningbabe og partner in crime på områder som musikk samt å rope tekniske ting og rope komandoer som: ”kom igjen nå skrur vi til litt hardere og går opp i stående stilling!”

Bilder jeg tok i flyktningleier rullet over veggen mot avslutning og alle ble enige om at de som ikke støtter TV-Aksjonen blir utesteng av Spicheren på livstid…..:-)

Innovasjon?

Deilig å teste teser og blande historer med bilder og musikk. Jeg sender også over en fersk makrell uten tandorismak til Start som fikk alle sine sponsorer til å møte opp på foredraget dagen før. Der fikk jeg med  90 x 60 cm bildegave fra deres egen stadion som ikke passet i hattehylla på flyet. Det spilte ingen rolle siden flyvertinnen heiet på Start og tok vare på kunstverket helt til Gardermoen.

Fotballen er herlig. Spinning er kult. Kristansand var varm.

Storslotte “Spicheren finner du her

Og alt ble gjort for at folk skal bli med (www.blimed.no )

Bjørn Heidenstrøm, Spinninginstruktør!

Erfaring som Spinninginstruktør; 1 gang

Bildemateriale; brukte 500 av ca 13.000

Videos; brukte 4 avd ca 6543

Løypevalg; kult og langt

Spikeren gav to drakter til The Shirt! (egen blogg)