www.fotoreporet.no og visual days Oslo ved Bjørn Heidenstrøm

Nei, jeg kommer ikke raskt til saken og jeg har ett foto& videobehov før Norge 3000 km på langs….:

Du har sikkert fisket i en elv (eller hørt om en som gjør det ) og  ikke fått noe fisk –  helt til det kommer en lokal elv & ørretguru som sier;

 ”du skjønner det gutten min at ørreten har et habitat (*) som gjør at den ikke står der du kaster – og dessuten så spiser den ikke det du kaster akkurat nå – fordi den akkurat nå  spiser vårklekkende  flynymfeparakittlarver”

                – så viser han deg steinen du skal kaste bak (habitat) og hva du skal ha som åte, og vips så drar du opp en syv kilos monsterørret…. (ca 2 meter fra der du har kastet i 3 timer )

Så har du også sikker stått på elgpost (eller hørt om en som gjør det ) og det dukker ikke opp en eneste grillkotelett med gevir  – helt til det kommer en lokal bonde & elgeguru som sier:

”Du skjønner det gutten min at elgen har et habitat (*)  (*der hvor Elgen trives med å være) som er litt utenfor posten din, men hvis du kaller opp jaktlederen og sier at du går ned i den glenna der ved siden av den store furua så er det E18 for elgen….

–          Og visp så har du 450 kg med elgkarbonader i fryseren og flotte bilder fra Norsk urtradisjon med deg som helten…

Nå til saken:

Jeg fikk stor hjelp på en like liten, men viktig justering av Tore fotoreporter.no i de gamle dager hvor Vålerenga skulle bli gode på innhold og nett. Kodeordet var arbeidsflyt og det ligner litt på habitat (hvor trives bilder og videos for å fange og bevise det du ser ).  Jeg skal ikke lære bort det jeg lærte (da kan du bestille Tore B) , men kan vise deg litt av hans trivselsområde.

Vanskelig oppgave:  Vise 30 historier fra Oslo på 30 dager.

Resultat fra Tore B & Mafia her

Imponerende enkelt og så vanskelig å få til. Oppsumert;  Tore B. & mafia er flinke folk og jeg har brukt mer tid en Morten Harket til å forklare at alt ligger i små detaljer 😉

Bjørn, dyp, metaforisk og imponert – og tar med fotolærdom til Norge på langs med www.assurandor.no