Self shot in Hellas by Heidenstrom

Den eneste båten som kan ta meg fra Chios til Tyrkisk fastland melder nå motorproblemer… Jeg sitter dermed skikkelig fast på på øya, men jobber selvfølgelig med gode alternativer. Har du en pram eller en liten tråler på vestkysten av Tyrkia så må du melde deg umiddelbart!!!…:-)

Med plutselig god tid og utsikt over havna – så setter jeg derfor i gang med bunken av helt fantastiske og helt idiotiske (men morsomme…) ider som har kommet over bordet på brune puber eller over stekte pølser langs ruta.

Jeg serverer nå på ett sølfat nr 1 – den fantastisk urealistiske ideen om egen Wiskey label….

Mens jeg vente på ferje som ikke kom (og derfor ikke gikk..) så sier Greker Kippo’s at jeg må lage ett eget Wiskey merke. Han har fått med seg at jeg er blakk, og han har fått med seg at turen er en suksess med tanke på oppmerksomhet…

Kippo’s kan sine brune og hvite drikker og legger ut om at «Johnnie Walker» er verdens mestselgende Wiskey, og at jeg som ikke går, men sykler…., umiddelbart må lage utfordreren.

Kippo’s tar en lang slurk av sin Raki og reflekterer marked og muligheter (Såkalt SWAT diagram..). Jeg kaster korta med fem jobber som markedsjef og straks er den Gresk-Norske visjonen i gang. Ferja mi har som nevnt ikke motor, det er for lang å svømme, og jeg er klar for lange og rare samtaler.

Fakta kommer først:

Johnnie Walker er et skotsk whiskymerke, produsert i Kilmarnock. Johnnie finnes over hele planeten og har et årlig salg på omkring 150 millioner flasker. Walker er derfor verdens mest solgte skotske whisky. Men Cycling kommer straks..

John var glad og visjonær, men ikke rik (der kjente jeg meg igjen ) han la på «Johnnie» på flaska og det var sønnen (etter hans død i 1857 ) som fikk fart på fakturane – så ikke jeg, men min sønn kommer til å bli griserik på Norsk-Gresk, Skottsk, eller mulig Irsk produserte brune og edle dråper.

Siden jeg startet turen litt blakk og har en visjon om å gjøre noe galskap for å hjelpe noen som trenger det en gang til (Brasil 2014 ) – så tenkte jeg;  Ja!… noe finanser på plass FØR neste tur det er gull og Kippo’s roper på Stavros og morgendagens eller muligens år 3010 sin mestselgende Wiskey label blir laget på servietter.

 Føste serviett: Bjørn har en feil internasjonal bokstav («Ø») og «Bear» har har bare en stavelse (Jonnie har to), så jeg blir døpt om til «Bobby» Siden jeg ikke går så blir det “cycling”

«Bobby Cycling» heter nå utfordreren til «Johnnie Walker» og kommer til å gruse Johhnie helt opp på G Feltet på Ullevaal.

Så ler alle forfattere av alle serviettene, men jeg høyner med at jeg har en gruppe med venner og kompetanse: Jernbanegutta fra Gatchina i Russland (der jeg sov i tog) kan sørge for riktig alkholprosent, Glossop North End (rett ved Sheffield) tar ansvar for vennskap i flaska, Irene fra Derry FC fikser glatt en allsangfaktor (vitig del av image) og selvfølgelig er det Skottske Nail Mattheson og Derric (Fish) som tar produksjonen.

Etter et vanvittig salg frem til år 2014 går den første (legg merke til ordene) “Special Editition Blendet Bobby Cycling”   over til utvikling. Da kommer «Singel Malt» og jeg regner med at Låven Pub på Sjusjøen eller muligens min gode venn, Dir Hans Erik Utne (Odd Grenland) kan sørge for mose og malt (blir altså mix fra  Hardanger og Hedmark).

Så til commær’sen:

Registerer deg nå – så er det 0,0001% mulighet for at du i løpet av de neste 100 år bli member of and eier av en «Bobby Cycling – Special and Firs Edition of Blend»; – en fantastisk drikke som får håret til å bli tykkere, rynkene forsvinner, sangen bli deiligere, og med garantier på at viagra’n kan kastes rett ut av vindu.

The Whskey for boat waitning and a big trips; Bobby Cycling – større en Boss, Nokia, og Ikea i løpet av noen få kvarter…

Lagde en link til Whiskey  konsernet. Register deg nå! på; denne linken

Straks tilbake!

Bjørn Heidenstrøm, @ ferjeleie @ Chios