The Shirt i Sudan ved Heidenstrøm

Sitter ved den fine og litt store andedammen i Stavanger sentrum. Ganske lang fra avisen på bildet (Sudan). Skal snart på scenen.

Har vært mye på scener siste ukene. None vil høre om turen og egenkomponerte motivasjonsmetoder. Noen er på visjon og mål. Noen er på sykling, kjendiser og røverhistorier fra sykkelsetet. For det meste så bygger jeg opp mot TV-Aksjonen 2010. Har prosjekt for NRC frem til 24 oktober.

De fleste gangene er jeg helt ærlig og forteller at turen var svett og lang, men egentlig designet for å få tilgang på presse og media. Ofte forteller jeg også at jeg brenner en utgave av Janteloven hver måned og forteller mer en villig at The Shirt ga eksponering til 2 milliarder mennesker som kunne se eller så, hørte, eller leste om en skalla mann på sykkel som pratet om Flyktninger.

Her kommer det interessante: Noen ganger er det typer av pr sjefer i rommet, og noen ganger kommer de bort etter foredraget. Veldig artig med de som spør om metoder og knep for å komme ut i mediflatene. Helt nydelig er samtalene og deling på erfaring.

 Det som skaper mest interesse inne i mitt polerte hode er dog de som ikke har ett eneste spørsmål, som ymter innpå at tallene – PR tallene må eller kan være feil og så går ut dørene. Jeg tror jeg truet reviret…

Ikke ett spørsmål. Ikke en fiber i kroppen som lurer på noe…

Nå har jeg begynt å vedde. Og før veddingen ber jeg dem gå inn på www.theshirt2010.blogspot.com og maile med CNN, BBC og ikke minst HBS (FIFA)

Hvis jeg møter som har hinka naken til London for å samle gitarer til verdens største gitar og det gir effekt for A eller B så kommer jeg til å spørre.

Mye!

 Bjørn Heidenstrøm, Rogaland

PS! Stabæk med sponsorer i går; veldig flott gruppe!!!