Mentalpatient

Det som har skjedd til nå er at folk som har lest om prosjektet mener det er supert, noe sprøtt, men kult,  – eller de har ikke hørt/lest (oftest) og  trenger en forklaring. Ofte litt lengre forklaring. Prosjektet er som kjent sammensatt.

Hver gang jeg sykler inn på nytt sted med henger kommer det en rekke med flotte spørsmål og noe mistenksomhet. Her følger 100% sitat fra en samtale (når jeg rullet inn i ei bygd utenfor Køping):

Vart skal du då?

–          Bort mot Stockholm og litt videre…

Hur långt då?

–          Sykler i 10 måneder mot Cape Town for å lage et symbol – en  ganske kul greie hvor vi skal sy sammen signerte drakter og lage en diger drakt til verden største drakt som.. (og der ble jeg avbrutt)

Hur många er ni?

–          Det er meg, men jeg har noen kompiser som mailer andre klubber og.. (avbrutt igjen)

Vart skal ni sova?

–          Ehh det vet jeg ikke, men jeg tror jeg finner en plass, gjør som regel det og .. (avbrutt igjen)

Hur sover ni i Afrika?

–          Det har jeg ikke snekret helt ferdig , men jeg håper at det .. (avbrutt)

Er ni mentalpasient?

–          Ikke egentlig, jeg tror du liker det hvis jeg får forklart det  og her er noen tidningar som kan vise (jeg tar frem en kopi fra Wermlands Avisa lar pensjonisten  lese mens jeg later som leter etter noe i sykkelveska…..

Når avisen er ferdig lest og etter en liten runde med spørsmål og svar, så letter den verste tåka og praten går til hvem som kjenner hvem. Har derfor høynet kraftig på sovefronten de siste dager og gått fra telting på golfbane (hull 4)  –  til telting på utsiden av klubbhust i Karlstad – høynet med feltseng hos Ørebro – og en ekte seng av Køping FF.

Lærdom; jeg må få jungeltelegrafen til å gå FØR jeg kommer til jungelen. Prøver på det i morgen…..

Svebsk tidning om Norsk pasient; http://na.se/sporten/2.2522/1.489673