Doffens work

Jeg har mailet mange spillere, og jeg har en liten gjeng med superhjelpere. De har mailet flere. Jeg har mailet fotballkompiser som jeg har spilt med eller jobbet med (jepp, jeg er ex markedsjef med stor selvtillit og ex. mediasjef med mindre av det samme…:-)

Noen av dem svarte raskt for 2 år siden på følgende melding;  “Hei Bjørn her. Har billetter til rockekveld og drikkebonger som varer hele kvelden” 

Noen av de samme har ikke respondert eller er utrolig trege på følgende melding; “Hei Bjørn her. Trenger hjelp med en gammel drakt, Signert. Sende inn. Symbol i Sør Afrika. Støtte fokus på hjelpen med flyktninger. (jada! jeg er for utålmodig..)

Så er det gruppen av edle riddere og herlig krigere. De som forstår alt og gjør det raskt.

Det er også mange, men la oss nevne en: Krisoffer “Doffen” Hæstad.

Han så det, han ringte sine venner, han gjorde det, og drakta er i base camp på Hurum. En signert drakt fra sin barndomsklubb Randesund IL. Den vaier på ett gigantisk symbol og en svær drakt i Sør Afrika under VM i 2010.

Doffen; måtte du vinne alle dine kriger og bli 140 år. Jeg digger deg! (skal hylle resten, men måtte velge en i dag)

www.flyktninghjelpen.no liker deg enda mer!

Adressen for drakt. Gammel eller ny. Strøket eller hullete. Signert som spiller eller supporter: The Shirt, Haugenbakken 12 B. 3475 Sætre. NORWAY (soon South Africa)