NRC på Facebook

Det var vi, som i Norge, som på en måte  fant opp flyktinghjelpen.

Fridtjof Nansen, nasjonal helt, polfarer, og etter litt en farer med diger Nobels Fredspris på kassa. Han dro ut til folk som var på flukt. Vi snakker etter første verdenskrig. Så er det slik (hvis du vil lese deg opp) at nøden ikke ble mindre for de på flukt.

Og i Norge ble det slik at vi stakk en stake i bunn av Nordsjøen, fant olje, og vi kunne lene oss litt tilbake. Du tenker ikke på det. Jeg gjorde det ikke, men jeg jobber med saken. og sykler.

En enkel ting er å taste deg med. Gi en klapp på skuldra.

Du bruker noen tastetrykk på noen som på fint heter “Sosiale Medier” og hvor den sterkeste gutten i klassen er Facebook. Der ligger NRC (som det heter on English) eller Flyktninghjelpen som det heter på Norsk.

Men…………………. Trynebokgruppa til NRC har ikke blitt markedsført, så du må bli med!

Du kan velge grunnen selv, og du ble jo med i gruppen “Hater LSK” eller “for vi som lissom ikke digger Enga“ eller “Ære Være” eller “Jon Ivar skal shave seg hvis gruppa får 1000 members” eller “Digger sinsykt AC/DC for ever”

Så med ett klikk kan du gå inn med flagget på brystet, vise at du bryr deg, reflekter at du bor i et land med 98765434567 millioner kroner i bakken (rett utenfor stranda) , og gi gutta og damene som drar rett inn i krigssoner en liten eller stor klapp på skuldra.

Ett klikk; Flyktinghjelpen på Facebook

Bjørn Heidenstrøm

Ekstrabonus hvis du er litt overNorsk; – dra til Geneve, se inn i resepsjonen i det digre bygget, der hvor det er 17 vakter på utsiden;    – så er det byste av Mr Nansen. Han er Norsk. Du er. Du blir med.

 Seff!!!

 

Bjørn