DSC02236

Riises fotballskole sparkes i gang for 3. år på rad og jeg har hatt gleden av å være med som instruktør de to første åra. Av åpenlyse grunner (alt for lang å sykle hjem på så kort tid ) kan jeg ikke være med i år.

Det er helt fantastisk å være med ungdom som spiller ball. Gutter og jenter i forskjellige aldre.  Alle vet de skal spille for Liverpool eller Roma. Snart..

Utrolig berikende for en noe aldrende spiller som meg. Savner for øvrig eldste treneren, som er yngst i hodet, på banen; Mike Speight (see you soon mate!) Vi prøver å bli bedre trenere. De andre å bli bedre spillere.    Her er en link til skolens hjemmeside, og hvis du ser godt nok etter, ser du bakhue på en Bjørneskalle på banen. Bildet er tatt i fjor rett før jeg olja sykkelen, og John Arne Riise overrakte en sjekk til The Shirt på 10.000,- kr. Tusen millioner takk! Den ene delen av sjekken gikk (som sagt og avtalt) til www.Flyktninghjelpen.no og resten reddet meg i indre Afrika. Jeg hadde ikke klart meg uten.

Foran til høyre på bildet er  Teo “Gambino” Luisa, en nær venn og president under denne fotballskolen. Øverst fra venstre er Tommy Steine som fikk alle til å le, hver time, hver dag , meg, og helt til høyre Terje Wilhelmsen som er daglig leder og ryggrad for fotballskolen. Jeg ønsker å takke alle sammen for god støtte som veiledere, motivatører og støttespillere under hele turen min.

Ekstra klem til JAR som ga støtte og fikset møter med Totti & Co i Roma, samt F1 kjøring og gode lunsjer. Jeg husker skolen i 2008 hvor Riise signerte Liverpool drakta for meg og sa; “litt rart å signere den i dag og fly for å signere kontrakt for Roma om to dager, fint hvis du sykler innom, kan gjelpe deg der Bjørn…”

Takk!

Bjørn Heidenstrøm, Syd i Afrika