Kort innpå.

Unge Siem, som i Kjetil, som i Ex VIF, NTF, nå PSL Sør Afrika har trykket på noen av hans største knapper igjen.

Jeg syklet opp noen digre bakker klokka 11.30 i dag. Nærmet meg kontorene til Kjetil. Irene “Superevent & Marketing” Silnes (også kjent som Kjetils selvstendige kone) ringer meg og sier; “du må ikke komme før 12.05 – fordi det skjer ting…”

Så jeg bremser og venter og venter ved  høy grønn hekk. Presist klokka 12.05 så runder jeg hekken med det digre PSL skiltet (link og bilde av Kjetil her )

Kunne ane noe siden det var en fotograf som løp forann og knispet de siste 100 meterne. Jeg rettet derfor på sveisen og runder hjørnet.

Helt fantastisk! Hele PSL familien som jubler og i enden av rekkene står Kjetil med Dr Khoza, eieren av Orlando Pirates og styreformann i FIFA World Cup. Dr Khoza som alle i mediaverden vil intervjue, som oftest sier nei, han står i enden. Kjetil gliser og jeg trykker hånden til Mr Chairman.

En flott tale, et sterkt og langt håndtrykk og han donerer Pirates drakta. Skriver hilsen på ryggen.

Så skjer det mer. Avisene med rede i Joburg stiller gode spørsmål og han reporteren med den høyeste kameramannen er fra CNN. Det vil si at det kan bli litt blest i dag….

Etter CNN kommer det kjente vokaler og Tv2 er på plass. En lang hyggelig prat som sikkert blir redigert i løpet av kvelden.

Hvis klipping og toning går bra så kan det hende at The Shirt er i boksen din og at www.flyktninghjelpen.no og www.unhcr.org blir glade…

Har ikke bilder, men Justin knipset ivrig og legger vel ut på www.justinworldcup.weebly.com i løpet av kvelden.

Tusen takk Kjetil P. Siem og Irrrrrr.

 Bjørn Heidenstrøm, Joburg