På veg til Stikkvanshytta på Hurum av Bjørn @heidenstrom på Twitter

Norge skal samles og jeg har mitt lille eksempel fra i dag. Den helgen på hotell kommer litt lenger ned i bloggen.

For du visste ikke at du kan parkere  ved Mørkvann og gå over vannet og opp til Stikkvannshytta? Du visste ikke at det er fyr i peisen og rykende ferske vafler midt oppe i den skogen hver Lørdag? Du visste ikke at den hytta glatt kan vinne NM i hyttekos?  Du visste ikke at bakkene ned igjen er supermorsomme å kjøre? Du visste ikke at du kan skli ned på ”Losen” og ta en afterski mens de steker en pytt i panne etter turen din? Du visste ikke at Dos Mosqutos spiller der om fire timer til full brakke og stormende jubel i kveld?

Stikkvannshytta  finner du på meter’n hvor (GPS / Google map) hvis du klikker her  (Hytta er 25 mter bak meg når jeg tok bildet..)

Løypa jeg valgte i dag med parkeringsplass, høydemeter, fart, tid, fotos og kule bakker finner du her 

Det er ett eksempel på lokalkunnskap som en fin fyr eller ei sprek dame kan ta tak i og si ”det skal jeg prøve neste Lørdag…

Slike funn skal jeg finne mens jeg sykler Norge på langs og jeg trenger hjelp.

Jeg har fine premier hvis du trenger en gulrot for å få deg opp av sofaen. Feks; en gratis weekend på et superhotell… Følg med frem til oppstart som er 17 Mai 2010. Hvis du har steder og bilder så må du få dem inn på PC’en din fordi de snart skal deles med andre og du snart kan vinne flotte premier. 

En ny hovedaktivitet under Norge på langs med ”The Shirt” er å finne og dele de skjulte plassene. De visuelt flotte, de tøffe, de kule, de ville, rocka, jazza, de koselige osv osv osv…

Når de er funnet og beskrevet – så skal det selvfølgelig markeres slik at andre finner ut hvordan de kommer seg dit. Det trenger ikke å være det enorme. Det kan være den lille plassen hvor du stopper opp og skrur toppen av termosen fordi det er en lokal- og fin utsikt – eller det kan være den koselige  bakgården med svalig drikke og en lokal trubadur som jeg ikke viste om.

Eller Stikkvanshytta – som jeg vet om og deler:

Stikkvannshytta å Hurum ved Sætre av Bjørn som er @Heidenstrøm på twitter  

Bjørn, på afterski og prepper deg for Norge på langs og som er utrolig fornøyd med transalation på min Engelske blogg hvor “Stikkvannshytta” har blitt “StabbWaterCabin”

Losen med pytt i panne og afterski i dag kan treffes via eier & president som er her