Platini

Det kommer stadig flere seere her på bloggen, og jeg ville bare fortelle kort om hva dette prosjektet går ut på. (Kanskje noen av dere trofaste får en A-ha)

20. Juni startet Bjørn alene ut fra Fredssenteret på Aker Brygge. Målet var Sør-Afrika, og fotball VM 2010. Underveis skal Bjørn samle inn signerte drakter, fra store og små klubber. Draktene har forløpende blitt sendt hjem til BaseCamp.

Så målet er å samle inn så mange drakter som mulig, samt og skape oppmerksomhet rundt jobben som Flyktninghjelpen gjør.

Alle draktene skal til slutt sys sammen til en stor drakt – et symbol på at fotballen står sammen og ikke glemmer de små flyktningene. Til nå er det drøye 500 drakter, og de blir i neste uke sendt til Sør-Afrika. Bilde av draktene ligger på den engelske bloggen www.theshirt2010.net, under “submitted shirts”. (150 drakter som ble samlet inn i Spania, er ikke med på oversikten).

Underveis har Bjørn fått mye oppmerksomhet, og som dere kan se på bildet, er en av høydepunktene besøket hos UEFA og Michel Platini. Det er en egen kategori på Submited shirts som heter Celebreties. Ta en titt, mange bra drakter. :-)

Akkurat nå er Bjøn i Malawi, og har vært ute i 320 dager. Det er litt av en bragd!! Hvis noen ønsker å snakke med Bjørn eller sende en hilsen på sms, ligger alltid oppdater mobilnr (bytter i hvert land) i øverste høyre hjørnet på www.theshirt2010.net. Akkurat nå er nr: +26 5991585805.

Den store drakta skal vaie i vinden under fotball VM. Så hvis du skal til Sør-Afrika i juni/juli, søk opp Bjørn og kom å se på The Shirt. Hvis du liker prosjektet og ønsker at “din” drakt blir med til Sør-Afrika, må du sende den ASAP ZULU til BaseCamp: The Shirt, Haugenbakken 12 B, 3475 Sætre.

Samtidig vil jeg takke til alle som har sendt inn drakt og som har støttet Bjørn underveis. Det betyr mye for både meg og Bjørn.

@BaseCamp