The Shirt in Media

Norge på langs  (NPL 2011) er godt i gang med planleggingen og det jobbes med kommersielle partnere.

Ved siden av partnere for prosjektet, ”The Shirt” og eventer langs ruta – så prøver jeg en liten personlig sjarmoffensiv. Med andre ord; en sponsor eller to som har lyst å klistre seg på en bjørnekropp med sitt utstyr.

Er ikke helt ferdig, men har noen argumenter som i disse dager pyntes med sjarm og deles på fakta. Summen kan bli ei jakke- eller en teltprodusent som vil leke.

Argumenter for troverdig objekt (meg) er dessverre dårlig på sjampo & balsam.  På et langt og aktivt liv i felt og med mye bruk av utstyr under tidvis ekstreme forhold er det bedre.

Har brukt gode og dårlige produkter langs vinter, sommer, fjell, skog, jorde, ørken og jungel. Plusser på med 35 år jakt og fiske – og egne små og større ekspedisjoner. Kliner til på slutten med  mediamuligheter.

Der sliter jeg forøvrig litt med penheten. Samme hva jeg gjør på badet så bli jeg ikke penere.  Klarer imitasjon av grove ansiktstrekk, men ikke pene. Trenger egentlig en som er god i Photoshop og retusjering.

Trumfkortet:

Scorte på straffa mot Grei – – beinhardt nede i venstre side – som førte til opprykk. Her føler jeg at  Messi burde ut og jeg inn i det sponsoratet. Hvis ikke så skjønner jeg ingenting.

Ingenting. Tingeling.

 Bjørn Heidenstrøm, flørtete

PS! Knut Seland scorte det andre målet. Altså mot Grei (hvor Tormod Eggen spilte. ( og tapte) (intern mobbing) (artig) :-)