Truckangel

Jeg er ikke god på haiking og det kan ha noe med utseende og/eller at jeg er “mye volum” – dvs; mann + sykkel + tilhenger.
Men det skjedde 6 mil fra Riga. Jeg hadde psyket meg opp til 170 km på en dag, men på en rasteplass står denne karen. Samme sveis og hodeform og jeg bruker enkel engelsk ala Petter Solberg for å prøve meg – og det blir; ” Me hichhaike – Riga – okay you?”

Og han sier yes!!!!

Vito heter engelen og kjører non stopp 5 dager i uken. Sover i traileren, spiser i traileren, og er kun hjemme i helgen. En kjernekar.

Første trailerhaiken er inne. Jeg sparte 3-5 timer og rullet inn til Riga City med største det smilet i Latvia. Klærne luktet, jeg stinket, kroppen er rar, men det ventet venner i Riga United FC (et pub lag med egen backpacker plass) Bruker noen dager her på reparering av utstyr og kropp. (det lekker vann inn i hengern, kommunikasjonsutstyr svikter, og rygg er rar..)

PS! Kjenner du en med trailer – så gi beskjed!   

PS2! Kjenner du en som vil ha en viktig blomst på jakka – så kjøp den av www.nrc.no Den heter “Forglem meg ei” og støtter arbeidet med 40 millioner flyktninger.