Steve Hall @doingthe92 by Heidenstrom in Barcelona

Det er lenge siden jeg jaktet drakter og oppmerksomhet i Spania. Rett over bordet i Barcelona satt det en Engelskmann. Eddy var the Eagle som landa på kulen i Kollen og jeg fant ut at Steve kunne bli en Beagle som tryna i sykkelløypa. Jeg fant ut at Steve var snill og tøff og muligens som meg, litt dårlig på konsekvens analyse.

Steve kikket meg rett i øya på første kvelden og sa; “ring dette nummeret hvis jeg dør og dette andre nummeret hvis jeg kommer på sykehus det har vært mye komplikasjoner siste året”

Steve skulle hjelpe meg. Skulle være på vegen som hjelpemann, PR- og mediamann, koordinator og støtte i Spania. Nær jeg dro til Italia skulle Mr Hall legge en plan for internett. Jeg la raskt merke til dietten som stort sett var kaffe og kjeks. Jeg la merke til at han ikke var klar for opptaket til Beredskapstroppen.

Steve levert varene i på solkysten og han snakket hele tiden om å hjelpe mer. Jeg viste ikke at han ville gjøre noe han ikke var helt klar for. At han ville sykle “Tour de Britania” og besøke 92 klubber for å hjelpe “The Shirt”, det rare prosjekt for www.nrc.no. Jeg sa det ikke var lurt med han på sykkel, men att jeg håpet på hjelp i løpet av turen.

Jeg hadde et slikt håp før jeg syklet ut i fjor. Vel, først hadde jeg ett håp om å  holde meg på landeveien i ca 12 måneder uten ran,  sykdom, og helst en rimelig frisk kroppslig passering av grensen til Sør Afrika. Jeg er ganske nære nå og kan dra frem det andre håpet.

Jeg håpet på følgere, hjelp og engasjement. En mann klarer som regel noe. Ett lag kan klare så mye mer, og dupliserer du engasjement så kan du lykkes. Snakket mye med Steve om duplisering. Det er som å hente ved til bålet. Det blir både varmere og bedre hvis du får med en til. To som bærer ved blir varmere. Hundre til blir hett og deilig som på St. Hans aften.

Duplikasjon er det når Sir Steve Hall skal sykle rundt i hele de store Storbritannia for å skaffe flere drakter og mer oppmerksomhet. Det er ikke normalt, men det er initiativ og du finner han her

Det er også noe annet. Det er galskap!

Jeg håper derfor du deler og mailer om Hall.

God er du hvis du følger han på @doingthe92 (Twitter). Snill er du hvis du mailer og deler siden til Steve. Mail gjerne til en kompis av en kompis som kan hjelpe med å spre budskapet om Steve the cycling Beagle på de Britiske øyer. Han trenger som meg det meste. Alt fra sofa og mat til en som sier “stå på Steve!”. Eller en som finner ut hvor leger kan rykke ut raskt i United Kingdom.

Bjørn Heidenstrøm

Steve er @doingthe92 på Twitter

www.theshirt.no er jeg på norsk

www.theshirt2010.net er jeg på engelsk

 www.theshirt2010.co.uk er Steve Hall på Engelsk (og han snakker Spansk, Norsk og Svensk)

www.justinworldcup.weebly.com er Justin Walley på Engelsk

Alt er rettet mot prosjektet og det er duplisering.