Damnoensaduak Floating Market, Thailand, Nokia N8, gps av @heidenstrom

Det nærmer seg første tråkk på ny ekspedisjon (17 mai ) og jeg pusser støv av gamle råd fra Nettavisens Redaktør, Gunnar Stavrum;  Sitat; “du må sprite opp overskriftene dine Bjørn eller gjøre dem litt mer sexy”

The Shirt er mer en drakter, det er stier som skal finnes og ikke minst innhold som skal lages. Et mål for “The Shirt 2011″ er derfor å by mer på innhold som “hjelper”, “tipser” eller “informerer” . Jeg trener på det resten av uken og er på glid. Jeg  legger ikke bare bilder av noe jeg synes er et kult eller morsomt sted, men at det deles hvor (gps), hvordan komme seg dit (sporing) og ikke minst hva som kan gjøres der (som feks fra siste oppdrag i Thailand)

Mens jeg lager en perfekt og strålende reiseguide om Hua Hin (håper jeg ) – så kan du titte på Thaibildene og ikke minst se hvor (gps) du finner plassen (på mine  mobile bilder.)  Hvem vet; kanskje du har lyst til å besøke det flytende markedet og om du ikke kjøper utskårne damer så kan jeg love deg en orgie i mulighter for gode fotos.

Så lang har jeg kommet (dvs; hvor) og jobber nå med hva…

Bjørn, prøver å bli guide før “Norge på langs 2011″

I mellomtiden klikker du deg inn til noen som trenger hjelp her og følger Gunnar Stavrum her (god penn og kan grammatikk ..) og helt til slutt byr jeg på  bonusbilde fra en ung slåsskjempe (helt utrolig at en mobil klarer dette ..) her