Fotballkorta til Cato av Bjørn Heidenstrøm

Jeg husker at Terje hadde Apache sykkel, Snorre hadde DBS. Jeg husker ikke sykkelen til Rune, men at han heia på Manchester United. Terje med Apachen også. Snorre fulgte West Ham. Jeg fikk Liverpool drakt av onkel sjømann da jeg var 6 år så det ble supeherlige de beste røde på meg. Fornøyd med det….

 Nå har jeg vært i låven til han Cato og smattet ømt på de barndomsminnene. På DBS, driblingen på løkka, drømmen om å spille med Keegan en dag.

Kan fortsatt kjenne lukta av tyggisen som fulgte med i fotballkortpakka for lukta lever hos Cato og henger der sammen med tørrfæsk og Mack.

 Cato har nemlig kjøpt alle korta i alle pakkene og de er på låven hans. I område; Nord . Sted: hemmelig. Sikkerhet rundt korta: landminer og grove nordlendinger.

Tror vi må lage ett fotballprogram på den låven med de korta og de nordlendingene. Tror det blir superbest. Tror jeg skal holde kjeft og la bildene tale.

 Hvis du er over 35 år og skikkelig fotballgutt så begynner du garantert å grine av glade barndomsminner hvis du blar deg nedover…

Kenny av Bjørn

 

Phil av Bjørn

 

 

Viv av Bjørn

 

 

Tommy av Bjørn

 

De aller aller beste som grusa man utd hele tiden - av Bjørn