MMS fra Utne-mobil

Må kanskje deffinere ”elsker”…

Tror jeg justerer det inn til at det er utrolig supergull for prosjektet at en slik profil, en slik personlighet, en som har solgt så mange skiver, og som heier på Watford ser visjonen i prosjektet og signerer laget sitt og blir med på symbolet “The Shirt”.  Det sjedde ikke av seg selv. En god kompis, Hans Erik Utne, Hardangerviddas store sønn og sjef i Odd Grenland la frem prosjektet til managementet rund Sir Elton og veien ble derfor kortere. Skylder deg en Hans Erik! Gi dem en klick (www.oddgrenland.no). Jeg kjøper en Sir Elton CD i Stocholm og synger helt til Helsinki! (noen som kjenner Madonna…:-))

Flere drakter – og jeg sier det igjen!  kjenner du ett lag, Gutter 93, jenter 96,  og Pub laget fra hjørnet; fa frem drakta, signer og send det inn (The Shirt, haugenbakken 12 b, 3475 Sætre – er base camp.

Publisering – det er ikke lett fra en sykkel og ikke når natta blir på hull 4, men nå sitter jeg på en Internett Cafe i Karlstad  og legger ut siste snutter.  Har rustet opp med litt ekstra superbatterier…

Hjelper  – har kommet  og www.nrc.no  har fått selgere på Mysen. Dvs at ting fungerer. Vi har medvind og gode hjelpere setter kampanjen og salget av ”For glem meg ei” på kartet. Hvis du ser nederst på siden så ser du hva du kan gjøre.

Noe jeg tenker mye på – drakt og skryt fra Sjefen i beredskapstroppen. Håper jeg klarer å bære den capsen med stil og her har du sjefen og sjefen-Jr;  klick her The Cap  Har laget ett langt intervju med karen som jeg får ut i Stckh.

Tar meg en Spendrups. Hørt den er god. Skal hylle Sir Elton sanger før jeg finner soveplass.