Hva er The Shirt | Involvering | Pr & Media

2009 (done!) 2010 (done!) 2011 (done!) 2013 and Brazil 2014 (want to join?)

April16

on or whit his cycle

It is 100% activity on www.theshirt.no when I’m on expedition and you can see every blog from cycling Norway to South Africa (2009 – 2010 ) if you go back to those days and the cycling in 34 country’s.

When Im not on expedition or www.theshirt.no is hard to publish too (read bits, bytes, and haccers.. ) then Im pushing more content to my www.bjornheidenstrom.com – and that’s my main site while finding the next path – and while I find that – you can figure out if you want to join the Brazil 2014 expedition.

It will be a long trip if we get partners on board and a short one if not…. (Iv been 95% alone and self financed so far and need some new friends…)

- and still the same;  making attention for those who need that.  2009/10 for @Refugees (www.unhcr.org ) 2011 for de-mining and 2012 for Red Cross.

- does attention work? – well if the charity does their work. In one year the de-mining charity in Norway got 1 million NOK – the next year they got one week with prime time attention and raised ca 180 million. So it work if all hold hands and pull in the same direction.

Hope you join The Shirt direction!

Bjorn Heidenstrom

@Heidenstrom on Twitter / Instagram

posted under Uncategorized | Comments Off

2012, stående fra Basel til Svartehavet

March20

2012 går til Røde Kors og prosjektet savnede barn.

Jeg startet i Basel 1. mars.
Håper jeg er ca 4000 km fra det punktet 100 dager etterpå. Det er via Rhinen, opp elven Main, til Donau og en brekksladd med årene mot høyre når jeg kommer til Svarthehavet.

Fartøyet er 4 meter langt og heter “Kjakan 24″
Metoden er stående padling.
Målet er en verdensrekord i distanse.
Alt er er ett svett triks for å dra fokus mot Røde Kors og savnede barn.

Alt blir lagt ut på www.bjornheidenstrom.com

- garantert med skrivefeil, noen fine bilder og med en god sak…

Bjørn @heidenstrom på twitter og på 4 meter brett…

posted under Uncategorized | Comments Off

Ferdig syklet 2011 – følg med på neste tur 2012 (EM i Fotball)

November2

Norge på extra langs (med x) i år (2011) ble 53 svette, men glade dager for The Shirt prosjektet.

Oppmerksomhet for Flyktninghjelpen og for Minerydding ble skapt på 53 destinasjoner.
Involvering og kommunikasjon for saken langs hele Norge og 250 nye drakter og sjeler som sys inn i symbolet.

PR og media for Flyktninghjelpen og Norsk Folkehjelp ble skapt i alle landets fylker.

Oppmerksomhet + Involvering = penger og hjelp (The Shirt er tuftet på dette). Du kan selv se hvor mye penger en hjelpende organisasjon får når de IKKE har TV-Aksjonen (som er involvering og oppmerksomhet) – så ser du hva disse mekanismene kan gjøre, og du kan hjelpe til med.

Norge – Sør Afrika, 333 dager= Ferdig (2009 – 2010)
Norge på extra langs, 53 dager= Ferdig (2011)

2012= ?

Neste tur starter på våren 2012 og i mellomtiden håper jeg at du blar deg bakover til; Afrikasykling, til Norsk sykling, til hjelpende folk og fotballfolk, til de 85 land som har beskrevet prosjektet, og mest av alt håper jeg du deler noe- om noen- som du mener trenger hjelp. I dag!

- og har du en organisasjon som du mener trenger 1. Oppmerksomhet og 2. Involvering fordi du trenger 3. Krefter som bl.a penger – så sender du en mail eller roper høyt…

Bjørn Heidenstrøm, @heidenstrom på Twitter og daglig på min www.bjornheidenstrom.com

Partner in crime; Ingar Diskerud finner du på www.teamkraftbloggen.wordpress.no

Superpartnere og hjelpere finner du fra hver uke hvis du blar deg bakover.

posted under Uncategorized | Comments Off

Oslo leverte involveringsvarene….

September12

The Shirt in Oslo #norway #assurandor #refugees @heidenstrom-5

Jobben til symbolet The Shirt er å skaffe folk som vil høre eller se. Helst begge deler og med superbonus hvis vi oppnår at de snakker med neste mann, eller skriver om det som bør eksponeres.

Det er:

a) for mange millioner på flukt
b) minerydding

For å få til det er det mange knapper som skal trykkes på og Assurandørgjengen i Oslo & omegn trykket på alle.

Det fine været kom på bestilling, lyd, heisekran, invitasjoner, bruk av sosial medier, en tøff Ipad som kunne vinnes, supertrixer med kul lue – og en Lars Eikanger i storform med mikrofon.

Superbonus var en herlig haug med nye lag som vil sys inn og bli med i retning syd og øst, – som er neste tur til EM i Polen/Ukraina.

Kan si mer, men lar bildene snakke her:

Bjørn @Heidenstrom på Twitter og fornøyd med Oslo by & partnere i Assurandør

posted under Uncategorized | Comments Off

Elgfestivalen på Dokka

September7

Dagens gjesteblogger er Ingar @Teamkraft:

Lørdag morgen startet vi tidlig for å rekke frem til Elgfestivalen på Dokka. Der skulle vi være kl 1100 med henger og TheShirt.

Read the rest of this entry »

posted under Uncategorized | Comments Off

Bildevisninger

August26

Litt i testmodus om dagen og etter gode år med Picasa og Flickr (bildelagring/deling), så er det tur for å teste feed (mating) av bilder fra Windows Live – som også er en bildelagring/dele plattform.

Bill Gastes lover at det kun er å lime in “the embedded code” – som er en programeringskode som skal fikse alt for at jeg får delt noe på en kul, fiks eller fin måte. i dette tilfellet fra min Flickr konto.

Spent?

Jeg er det! og her kommer koden….:

posted under Uncategorized | Comments Off

Liten visningstest…

August24

Er litt Reodor Felgen møter Bill Gates om dagen og tester litt div. visning av kartdata og GPS-sporing…..

Har jeg flaks så kan jeg og du se ett tøft kart med min site skogtur på sykkel under her…:-)

Bjørn, GPS arbeidende..

posted under Uncategorized | Comments Off

Tester tur-tipser/deler for Hurum og New York

August24

Hvis en har en tur med start og mål og fine plasser å dele – så må man vel gjøre nettopp det:

Dele!

Tester derfor ut en tur-dele-plattform og det ser litt snertent ut.

Et GPS plassert spor som kan følges. GPS plasserte bilder rett på kartet og meget god informasjon fra mange av brukerne. Med andre ord; – hvis du ikke vil bruke min verdens beste en times skog-sykkel-tur med utsik til Oslo og frekventerte besøk av sau langs stien… – så finner du også en diger haug med andre sykkel, gå, løpe, kajakk eller trekking turer på domenet. Helt ned til den beste gåturen over den kuleste brua i New York…

- og her er min og verdens best trial-cross-sykkel-tur på Hurumlandet:

The Peggen cycle trip at EveryTrail
EveryTrail – Find the best hikes in California and beyond

posted under Uncategorized | Comments Off

En hylles av Mariana Merida

August23

17 mai 2011. Foto av Ingar_Diskerud som er @teamkraftNorge til Sør Afrika tok 333 dager og jeg brukte en tung, solid og tøff dame.

Hun ble byttet ut i år med ei dame som www.hurumsport.no og sjefen sjøl, Tord, spleisa meg med. Lettere, raskere, og sexy. Hun er hybrid og heter Mariana Merida og jeghar snekret en liten hyllest til dama som sykla ut i stiv kuling 17. mai 2011 og rullet over målstreken 9. juni hos @teamkraft på Mysen.

53 dager sykling og mye sexy Mariana Merida har jeg lagt ut her;

Bjørn, @heidenstrom på Twitter og fan av Mariana og @hurumsport (også på Twitter)

posted under Uncategorized | Comments Off

Romøren traff ei røy på Mysen

August20

Bjørn Einar Romøren og Røy av hoppfotograf Bjørn Heidenstrøm

Overskriften skulle egentlig være «hva du kan lære om eller av hopplandslagene» , men den overskriften var ikke så sexy, skrudd eller klikkbar – så det ble røy og Bjørn Einar…

Jeg har nettopp tatt et svev ut av samlingen til Hopplandslagene, herrer og damer, på Teamkraftlåven, på Mysen.
Det som ble interessant for meg med denne gjengen er ikke alt som skrives om dem, men alt de selv kan beskrive, skrive, dele av bilder, video, fakta, ordspill, betraktninger, og fakta. Altså mye av det som skjer og oppleves med hver enkelt -når de ikke står i pølsedress og/eller kliner til fra en eller annen sittestilling og ut i 200 meter uten fallskjerm…

Hva du kan lære om & av hopplandslangene: (reserve-overskriften min)

Noen eksempler..

Superlanghopper Mr Romøren kunne hatt en milliard flypoeng og kan tipse deg om land, destiansjon og kultur hvis du skal ut og reise (der han har vært) og har en klar, lun og morsom betraktninger på det meste og blant annet det gode tema «tattoveringer i Vålerenga miljøet». Dessuten kommer det noen artige Twittrer fra hopperen.

Line Jahr, er en hyggelig dame med mye glimt i øyet og jeg kan også melde; at dama forvandles til en grisespiller når hun får på seg fotballsko. (jeg har blåmerker helt opp til nakken etter det som skulle være en slags vennskapskamp i går…) Markering av spillere er altså noe du kan lære av damen.

Johan Remen Evensen, som har 246,5 meter svev, kun med planker på beina og uten fallskjerm, og mer interessant (for meg og deg!?) er en god pedagog og tipser innen Kiting og Kitesteder. Han er en habil kveldskos-vokalist og kan noen ganger sees på Finnmarksvidda med noe ala 7600 kubbik snøscooter. Dessuten kan han og gjør det innen videodeling som fin youtubesnutt av Tom Hilde på kite.

Håper jeg kan få lov til å være med den gjengen igjen. Det er nemlig mer infor som må ut som at Anette Sagen plasserer seg godt i en 4-4-2 formasjon og presser meget bra som førsteforsvarer. At kvinnetrener Christian Meyer muligens skal bestilles på neste After-Ski pga gitar og vokalkompetanse og at Østrikerern og nye herretrener, Mr Alexander Stöckl fullstendig ruler som pianist. Og det skal vel tillegges at det ble servert oksestek og kun farris. Dessverre.

Strikkerne Anette og Jenny av garnfotograf Bjørn Heidenstrøm<

Bloggen kunne vært kortere. Det kunne bare stått «flotte folk»..... og det leder til en forklaring på hvorfor jeg later som jeg er inne med gjengen..

Jeg har fått lov til å nærme meg gruppa i 24 timer med det herlige spillet fotball og cup (som er cup) og med eget kåseri om litt Afrikasykling og litt om det å dele det man opplever på noe som heter internett.

Så – det viktigste:

Det viktigste i denne bloggen er att mitt eget lag, i finalen, tapte sinnsykt ufortjent i motvind og med sola i øya, og at vi tapte med ett flaksemål.... I tillegg så jeg (mener jeg) med egne øyne at Romøren og Clas Brede Bråthen ga noen pengesedler til domertrioen.

Mvh

Bjørn @heidenstrom på twitter, ex proff fra en toppklubb i England, som har blitt litt mer glad i hopp, og som akkurat nå har slått egen rekord i name dropping i en blogg.

posted under Uncategorized | Comments Off
« Older Entries

Twitter

Flicr

Bilder fra theshirtno på flickr.com

TheShirt2010 - Internasjonal