www.ekspode.com

“EkspoDe” er et mitt konsept og system som samler og eksponerer utendørs aktivitet, foto, kart, og informasjon  for kommuner og destinasjoner. ( Se: www.ekspode.com  )

Pr. September 2014 er kundene: www.opplevsauherad.no , www.opplevhurum.no , www.oppleveidsberg.no og www.lieropplevelser.no

Fotos av Bjørn Heidenstrøm

En «aktivitetesdriver» er det som motiverer, inspirerer, og gir deg nok informasjon til å sette i gang med en utendørs aktivitet

Aktivitetsdriver kan være ett foto hvor du tenker «det stedet vil jeg se på» eller «dit vil jeg sykle”. Det kan være skrevet informasjon om ett fint vann, ett utsiktspunkt, en bålplass, en turløype, eller en historisk plass.

Fjella tur fra Ørje i Marker til Dynjan i Mysen Eidsberg www.bjornheidenstrom.com Det kan være ett kart som gir deg oversikt over hvor du starter turen og hvor stien går og gjerne med informasjonspunkter på kartet som gir deg lengde, høyde, severdigheter, og andre detaljer som fiskeplass eller bålplass.

«EkspoDe» er spesielt for Kommuner som vil øke aktiviteten internt i Kommunen (Helse/Trivsel) og som vil øke volumet av besøkende (Turisme/Handel).

Aktivitet:

Aktivitetsdriveren er som nevnt: sted, punkt, løype, sti, vann, topp, plass, høyde, fauna, biologi, ornitologi, historie, kulturpunkt, eller område som gir en eller flere mennesker lyst til å bevege seg.  En aktivitetsdriver bør ha; informasjon, bilde, fakta, posisjon, inspirasjon, assosiasjon og gi motivasjon for å drive ett eller flere mennesker til aktivitet.

Aktivitet er; gå, rusle, jogge, rulle, løpe, sykle, fotografere, fiske, tegne, male, campe, grille, stake, klatre, klyve, eller sitte seg ned på en topp og puste mens mobilen er satt på «lydløs» og mailen ikke kan nås….

Hva gjør vi?:

– Samler informasjon fra destinasjonen

– Bruker soft- og hardware for sporing og deling

– Sprer, eksponerer og deler informasjon fra destinasjonen

– Utvikler informasjon- og kommunikasjon for destinasjonen

– Motiverer, inspirerer, og involverer rundt-, om- og fra destinasjonen

– Kobler og utvikler informasjonen mot sosiale medier

– og vi har som mål å gjøre oss selv uavhengige i prosjektet, – slik at destinasjonens innbyggere og resursgrupper (les; Sykkelgruppen, O-laget, Fiskelaget, Turgruppen, Fotogjengen, og ikke minst (en av våre favoritter) Historielaget setter navn, historie, spor, foto og punkter på inter aktiv eller trykt informasjon.

Lyst til å høre mer?

Ta kontakt for verdens mest uforpliktende prat på:

+47 90 69 81 18

bjorn.heidenstrom (att) gmail.com

@Heidenstrom på Twitter / Instagram